Mijn WitgoedWorld

Algemene voorwaarden

Voorwaarden kopen

Service
Wij bieden u een webshop die erg toegankelijk is. Binnen een paar simpele stappen bepaalt u helemaal zelf wat u wilt hebben. Wij leveren het apparaat bij u thuis tegen vooraf afgesproken prijzen (zie verzendkosten). U kunt de apparaten natuurlijk ook gewoon ophalen bij ons in de winkel (bezoekadres: boterstraat 61, 5341 GJ, Oss).

Klachten
Service staat bij ons hoog in het vaandel en klachten nemen wij daarom erg serieus. Klachten kunt u indienen door te bellen of mailen naar:
- E-mail: info@witgoedworld.nl
- Telefoonnummer: 0412-480695
- Telefoonnummer (mobiel): 06-55825841
Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en zoeken naar een geschikte oplossing.

Verzendkosten
Wij brengen bij alle producten die u bij ons besteld geen verzendkosten in rekening.

Levertijd
Na ontvangst van uw bestelling wordt binnen twee werkdagen met u contact opgenomen voor een afleverafspraak. Mocht de voorraad op dt moment niet toereikend zijn, zullen we u een passend alternatief mededelen. 

Garantie
De garantie die wij leveren valt onder de fabrieksgarantie. Hoeveel garantie u heeft staat bij ieder product vermeld. Wanneer u vragen en-of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen (zie contact). 

Voorwaarden huren

Contract
De minimale huurperiode is 3 jaar. Indien u wilt opzeggen dient u 2 maanden voor afloop van het contract schriftelijk op te zeggen. U ontvangt hierna 10 % korting op de huurprijs. Contract moet altijd door u schriftelijk worden opgezegd.

Overname van een huurcontract
Een huurcontract kan te allen tijde kosteloos op een andere naam worden gezet. Bij overname zijn geen kosten verbonden. Je kunt een huurcontract ook binnen de minimale periode op een andere naam zetten; de nieuwe huurder zal dan tenminste nog het resterende deel van de minimale periode moeten huren. Een overname kan per email of schriftelijk.

Service
Bij de huur is volledige service inbegrepen. Storingen worden door ons kosteloos verholpen. Een storing kun je telefonisch, per email of via deze website aanmelden. Indien het euvel niet telefonisch te verhelpen is zullen we een monteur uit je eigen regio langs sturen.

Wij verhuren in een straal van 25 kilometer.
Gemiddeld bezorgen wij binnen 3 tot 4 werkdagen na bevestiging van de opdracht. De huurder dient tijdens kantoortijden beschikbaar te zijn om het product in ontvangst te nemen. Het adres moet per direct wegvervoer te bereiken zijn, de Waddeneilanden b.v. vallen daar niet onder. Bij afwezigheid zijn wij genoodzaakt 25 euro kosten in rekening te brengen.

Aansluiten
Een product wordt aangesloten op een bestaand en standaard aansluitpunt. Aansluiten van wasmachines en drogers op een trekschakelaar is mogelijk en kosteloos. De trekschakelaar dient van deugdelijke kwaliteit en in goede staat te zijn. De locatie van het product dient zodanig te zijn dat dit binnen het bereik van het aansluitpunt aangesloten kan worden met de door de fabrikant bijgeleverde aansluitstukken.

Omruiling
Indien reparatie van een product niet zinvol meer is zal het vervangen worden. Hierbij zal tegelijkertijd het te vervangen product retour worden gehaald en het nieuwe geleverd worden. Aan een omruiling zijn geen kosten verbonden. Een product wordt vervangen door een product met tenminste dezelfde hoofdeigenschappen.

Betalingen
Betaling geschiedt in maandelijkse termijnen en per automatische incasso. De huur wordt per maand vooraf geïncasseerd vanaf de dag van plaatsing. Een eenmalig bedrag van € 15,- administratiekosten wordt direct of tegelijk met de eerste huurtermijn geïncasseerd.

Verhuizing
Bij verhuizing bent u verplicht uw nieuwe adres door te geven aan Witgoed World. Het huurcontract wordt gekoppeld aan uw nieuwe adres. Eventuele verhuisschade is te allen tijde ten laste van huurder en dient te worden vermeld.

Annuleren
Je kunt een huurcontract kosteloos annuleren indien je dat uiterlijk binnen 24 uur doet. Indien de annulering ons na 24:00 bereikt worden €25,- annuleringskosten in rekening gebracht. Annuleren na levering is niet mogelijk. Een annuleringsverzoek kan via e-mail of schriftelijk.

Aansprakelijkheid
Witgoed World is niet aansprakelijk voor schade voortgekomen uit installatie en gebruik van geleverde apparatuur, tenzij onomstotelijk anders bewezen. De huurder wordt geacht een eigen inboedel- en/of opstalverzekering af te sluiten.